Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten

Ons grote groep voorzien van heerlijke friet in ons heerlijke tijd? We verlenen een bakcapaciteit tot immers 1000 porties friet ieder uur! Onze klantvriendelijke medewerkers bereiden voor u dan ook met passie een lekkerste friet en voordeligste snacks. Informeer tot een mogelijkheden en de super scherpe prijzen.

Heb jij binnenkort een reden voor ons feestje en verlangen is je het eten voor de gasten onderhouden? Vervolgens is een snackkar huren de volmaakte uitkomst. Dit huren betreffende ons snackkar is juiste mogelijkheid teneinde je gasten te voorzien van een goede maaltijd.

U kunt kiezen voor een volledige catering met de party/evenement. We komen alang voor u dan ook langs betreffende onze frietkot uit Maastricht voor een festiviteit vanaf 40 mensen.

Hygiëne staat bij Denies heel hoog in het vaandel. We zorgen ervoor het de frietwagens continue ordelijk gehouden worden, vooral tevens tussen dit bakken door.

In Wallonië aangewend men afwisselend friture, baraque à frites en friterie, doch tevens fritkot is alom gebruikelijk en uiteraard wel een Belgicisme voor uitstek en par excellence.

Onze missie: dit verzorgen betreffende onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons behoorlijk scala met de oudste capaciteit snacks bij u dan ook op locatie.

Heeft u dan ook nog twijfels aan het reserveren aangaande ons frietkraam? Kijkt u vervolgens eens voor onze referenties en zie er welke content bedrijven, verenigingen en organisaties u dan ook al voor zijn geweest.

.. We werken op fundering van een ALL-inclusive concept, uiteraard u dan ook beseft met tevoren hetgeen een kosten zijn. Tijdens twee uur staan we voor u gasten klaar en kunnen ze onbeperkt friet en snacks schransen zoveel ze willen ...

Jouw kan alleen jouw bijdrage uploaden op de webwinkel. Wij zullen die verifiã«ren en voor goedkeuring publiceren. Beschrijving

Onze missie: het verzorgen van onbeperkt het grootste assortiment verse friet en een behoorlijk scala aangaande voordeligste kwaliteit snacks bij u dan ook op locatie.

Boek nu menu Een Luxueus of V.I.P. voor in de maanden april, mei ofwel wil je meer info juni en we produceren uw menu algeheel met

Tanken met extra hoge korting? Vandaag kan zijn een feestelijke opening over Esso een Meern. Bekijk daar alles aan op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was dit toch geriefelijk voor Leidens Ontzet juiste begin over een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Wilt u ons samenwerking aangaan betreffende Hieper een Pieper? Dan kan u ons telefoneren ofwel online ons boeking aanvragen.

Wij kunnen u vooraf kosteloos consumptiebonnen toesturen welke u uit kunt delen, waarmee de gasten hun frietje en snack bij het aan een frietwagen kunnen aankomen halen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op frietkraam voor feestje u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar